Bel ons:  +31(0)6-46115875

Nieuws

Home  >>  Nieuws

Onze eerste nieuwsbrief staat online!

Welkom bij de allereerste nieuwsbrief van Oars as Oars Hantum en Inn Holwerd. We hebben besloten om vanaf nu met enige regelmaat een nieuwsbrief te versturen, aan gasten die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Via deze nieuwsbrief hopen wij je te informeren over onze accommodaties en de rijke omgeving waarin ze liggen, maar ook om je onder andere op de hoogte te brengen van eventuele aanbiedingen.

Mocht je deze nieuwsbrief in het vervolg niet meer willen ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link in de voettekst van deze e-mail. Mocht je iemand weten die interesse heeft in onze nieuwsbrief, dan kan hij of zij zich via een van onze websites aanmelden;

www.oarsasoarshantum.nl
www.innholwerd.com

Rest ons voor nu je veel plezier te wensen met deze nieuwsbrief en je natuurlijk fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar te wensen!

Welmoed Monsma

 

In Kerstsferen

nieuwsbrief-holwerd-kerst-2

Net als bij onszelf, staan de Kerstdagen voor velen gelijk aan gezelligheid met familie en vrienden. Bijna iedereen heeft de Kerstboom opgetuigd en sfeerverlichting aangebracht, om de donkere dagen om te toveren in de feestdagen. Bij onze accommodaties is dat niet anders.

Zowel onze Bed & Breakfast te Hantum als ons vakantiehuis Inn Holwerd zijn geboekt tijdens de Kerst. Mocht je onze accommodaties en omgeving ook eens tijdens Kerst willen bezoeken, dan zit er dit jaar helaas niets anders op dan nog een jaar te wachten. Want voor de Kerstdagen geldt hetzelfde als bij andere feestdagen; reserveer op tijd, want voordat je het weet zijn onze accommodaties volgeboekt.

 

 

We blikken terug

nieuwsbrief-hantum-kamer

De naderende jaarwisseling leent zich goed voor een korte terugblik, niet alleen op het afgelopen jaar maar ook de jaren ervoor. We nemen je mee in het ontstaan van onze beide accommodaties.

We zijn in augustus 2013 begonnen met onze Bed & Breakfast ‘Oars as Oars’ te Hantum. Inmiddels hebben we deze weten te vervolmaken, wat door bedandbreakfast.nl is beloond met een 4 tulpen rating en door onze gasten met een 9.1; iets waar we uiteraard ontzettend trots op zijn! Onze Bed & Breakfast is nog steeds mateloos populair bij bezoekers, afkomstig uit heel Europa. Gasten die nog niet in onze Bed & Breakfast hebben overnacht, vinden hier meer informatie.

nieuwsbrief-holwerd-kamer

Vanwege een stijgende vraag naar onze B&B, hebben we vorig jaar rond de Kerst het pand te Holwerd gekocht. Na een enorme verbouwing, is hieruit onze vakantiewoning ontstaan, die de naam ‘Inn Holwerd’ draagt. Ook deze vakantiewoning scoort goed op bedandbreakfast.nl, o.a. door de vele bewaarde originele elementen van het huis en de smaakvolle inrichting. Inn Holwerd is sinds 1 juli van dit jaar te reserveren, wat al gedaan is door vele gasten. Gasten die nog niet in Inn Holwerd hebben overnacht, vinden hier meer informatie.

 

 

 

Wist je dat…

In deze rubriek willen wij je op de hoogte brengen van een aantal wetenswaardigheden, uiteraard over onze accommodaties en omgeving. Wist je bijvoorbeeld…

• Dat er een korting geldt van 10% voor terugkerende gasten (bij het volgende verblijf)?
• Dat het Waddengebied is uitgeroepen tot mooiste natuurgebied van Nederland?
• En dat onze accommodaties aan dit prachtige werelderfgoed grenzen?
• Dat we zijn gestart met de (ver)bouw van nog een aantal andere accommodaties?