Bel ons:  +31(0)6-46115875

Accommodatie

Home  >>  Accommodatie

Over deze ruimte

Prachtig, luxe en sfeervol ingericht logement / bed en breakfast met verrassende, aparte elementen voor een onvergetelijk verblijf, gelegen aan de rand van het lieflijke dorpje Hantum.  Geclassificeerd met 4 tulpen. Twee persoon’s studio met houtkachel en vloerverwarming. Keuken met alle benodigdheden, daardoor geschikt voor een langere periode. Kom bij ons genieten van de ruimte, de stilte en de rust.

Binnenkort kunnen we u een ruime gezinswoning aanbieden Inn Holwerd, de website is in de maak en zal ook op deze site te zien zijn.

Kamerinformatie

Een heerlijk knus en gezellig vakantiehuisje waar je je gelijk op je gemak voelt, verse bloemen op de tafel en van alle gemakken voorzien waardoor een verblijf voor meerdere dagen mogelijk is.

Het logement staat los van ons huis met een eigen ingang en prive terras met een vrij uitzicht over de landerijen. Op het terras staat verscholen in een hofje de hottub. De hottub heeft een kunststof binnen bak en word na ieder gasten verblijf gereinigd.

Op de slaap vide staat een heerlijk 2 persoons kingsize boxspring, kan als 2 één pers. opgemaakt worden of als 2 pers. bed. Vouwbedden voor een 3e en/of 4e persoon.

Iedere ochtend kom ik u verwennen met een rijk gevulde ontbijt mand met verse jus d’orange, warme broodjes, vers fruit, zuivel en kakelverse eitjes van onze eigen kippetjes en niet te vergeten, de ochtend krant.

Iedere ochtend zal een verrassing zijn wat u in de mand zult aan treffen en steeds weer zal het smullen zijn.